Till toppen

Psaligrafi

Har man mycket tid över nu under ledigheterna så kan man ju alltid börja med Psaligrafi. Det måste ju ta år och dar att göra en sådan här pappersfigur. Surt om man klipper fel, det går ju liksom inte att "sudda" och göra om precis. Jag kan inte ens få till en snygg snöflinga i papper :D Ni vet en sådan man gjorde på förskolan och satte upp på fönstret. Tur att jag är bra på andra saker, som tex att äta tacos!
 
 
 
 
 
Källa: här
0 kommentarer

THE RETURN OF THE PERNILLA

Hej småfisar! Har ni sakat mig :D Har haft en riktig skön julledighet som har spenderats både hemma i Göteborg med min familj och här i Jönköping med Emils familj. Med tanke på all julmat, julgodis och annat bös man druckit och ätit så har jag även hunnit med att gymma 2 gånger den senaste veckan. 
 
Första bilden med stativet. Är det inte den vackraste och mest intressanta bilden ni sett i år?
 
I julklapp fick jag äntligen ett stativ, så nu kommer jag kunna ta lite bättre bilder. Och förhoppningsvis lite bättre bilder på mig själv. Jag har blivit något av en mästare på att bygga torn av böcker, lådor och annat som finns hemma för att kameran ska komma i rätt höjd men nu förhoppningsvis blir det mycket lättare. 
 
VAD HAR NI FÅTT I JULKLAPP?
1 kommentarer

En delfin

Godmorgon! Har varit vaken sedan 07:30 och har inte kunnat somna om. Det är så himla varmt i vårt sovrum trots att elementet knappt är på. 

Idag bär det av hem till Göteborg! Vi ska ha minijul där och sen kommer vi tillbaka och firar den riktiga julen här i Jönköping med Emils föräldrar. Vi brukar köra vartannat år vilket funkar kalasbra.Appropå ingenting.i veckan kom en av mina chefer in till mig och plockade upp min banan. Han började klippa och rita på den. Jag fattade inte alls vad han höll på med. Sen frågade han om jag hade 2  gem. Jag räckte över 2 som han tryckte in i bananen sen ställde han den mot min mugg och utbrast glatt EN DELFIN!!
0 kommentarer